عنوان خبر :  کانون علمی و فرهنگی ایثار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان راه اندازی شد

به همت گروه امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان،نشست تشکیل کانون علمی و فرهنگی ایثار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی بیست و یکم اسفندماه در دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه حجت‌الاسلام و المسلمین پورصمدی، معاون فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان به بیان وصف شهدا و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت در بین دانشجویان و دانشگاه و آیات قرآنی مربوط به این این موضوع پرداخت.

گفتنی است در این نشست مهندس نورالله ظفری، از دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد علوم دامی دانشگاه به مدت یک سال بعنوان دبیر کانون ایثار انتخاب شد.

تاریخ ارسال خبر :   27 اسفند 1402 - 11:31    |     تعداد بازدید :   220
 کلید واژه ها :   دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان- کانون علمی و فرهنگی ایثار- حاج قاسم سلیمانی